Ervaringen

Daniëlle over psychosomatische fysiotherapie: Yvonne heeft mij goed begeleid in een moeilijke periode. Ze is super vriendelijk, rustig en heeft een luisterend oor. Ik ben heel erg tevreden met haar en ik zal haar ook aan iedereen aanbevelen.

Nancy over psychosomatische fysiotherapie: Ik ben nu een half jaar onder behandeling geweest en heb het als erg goed ervaren. Heb veel geleerd. In het begin was het nog even zoeken wat goed voor me was en waar het probleem lag. Door alle oefeningen ben ik veel meer ontspannen geworden en kan ik omgaan met mijn gedachten en de pijn.

Kayleigh over psychosomatische fysiotherapie: Yvonne heeft mij geholpen met rust te krijgen in mijn hoofd en lichaam. Door goed te praten en oefeningen ben ik erg geholpen. Om bijvoorbeeld minder na te denken over moeilijke dingen in het leven en juist te kijken naar de mooie dingen. Ik sta nu positiever in het leven dan voorheen.

Birgitte over mindfulness: Het is heel goed om bewust bezig te zijn met je eigen veranderproces. Door elke week weer nieuwe tools en inzichten te krijgen en te ervaren, ga je gaandeweg die dingen toepassen in je eigen lifestyle, die het best bij je passen. Yvonne is erg gedreven en kundig in haar werk en het begeleiden van deze individuele ontwikkelprocessen. En dan nu na de cursus zelf verder gaan door ontwikkelen, zodat het een duurzame ‘way of life’ wordt en blijft.

Sylvia over mindfulness: Ik heb het als zeer positief ervaren. Het geeft me rust. Vooral de combinatie van mediteren en yoga vind ik erg fijn. Ik ga hier zeker mee verder. Het geeft me meer voldoening dan de psycholoog.

Ans over mindfulness: Ik heb geleerd om bewust te zijn van het er `zijn`. Met het zijn bedoel ik: hoe kan ik mij mentaal bewust maken en hoe te reageren fysiek, en omgekeerd. Mediteren: geeft mij rust, even mediteren geeft mij weer energie. De oefeningen tijdens de lessen doe ik regelmatig. Het is in één woord geweldig dat je al je spieren gebruikt zonder die te overbelasten.

Hennie over mindfulness: De eerste les vond ik erg wennen. Ik ben erg gehaast van mezelf en vond de les erg traag en lang duren. Daarna ging het iedere les beter. Ik heb er veel van geleerd. De meditaties en oefeningen zijn heel fijn om te doen. Vanaf nu zal ik proberen dit te blijven doen om zo meer ontspannen en bewust te leven. Ik heb Yvonne ervaren als een geboren mindfulness trainer.

Jeannette over yin yoga: Ik heb de yin yoga als zeer positief ervaren!  Door de verschillende oefeningen kom je tot rust, ondanks dat je met je lichaam actief bezig bent. Tijdens de yoga let je ook meer op je ademhaling, zodat je lichaam hierdoor ook ontspannen wordt. Ik vind het prettig dat Yvonne op je houding let hoe je een oefening wel/niet goed uitvoert. Na de les is mijn hoofd “leeg” en mijn lichaam voelt ontspannen aan.

Amanda over yin yoga: Vanaf dat ik wist dat Yvonne Yin Yoga zou gaan geven in de vorm van lessen was ik gelijk enthousiast en kon ik niet wachten tot ze daadwerkelijk zou beginnen. En aan mijn verwachtingen heeft ze zeker voldaan. Yin Yoga is zeer ontspannen en echt een tijd met jezelf. Tot jezelf komen en je grenzen verleggen is wat het voor mij zo leuk maakt. Even kijken tot hoever je kunt gaan. Een fijne bijkomstigheid is dat de klachten in mijn lichaam lijken te verminderen gedurende de weken dat ik Yin gevolgd heb. Je kunt leren de meeste spanning van bepaalde plekken in je lichaam te verminderen en ik denk dat dit aardig werkt. Ik hoop nog een lange tijd door te gaan met deze vorm van Yoga want het doet mij heel goed.

Mariken over yin yoga: Sinds het begin van het lesgeven van Yvonne volg ik haar yin yoga lessen met veel plezier. Ik kijk er elke week naar uit om weer een yoga les te kunnen volgen. Het geeft mij ontspanning in mijn drukke leven. Ook word ik er letterlijk en figuurlijk flexibeler van.

Ik heb altijd gedacht dat ik yin yoga te ‘zweverig’ zou vinden voor mij, het tegengestelde is waar. Yvonne geeft de lessen ook op een fijne en praktische manier. Je bent hierdoor helemaal met je lijf bezig en ik durf wel te zeggen dat Yvonne je stimuleert om het maximale er uit te halen. Dit doet ze op een prettige manier.

Kortom: aan te raden voor iedereen en Yvonne: ga zo door! Op naar nog veel fijne lessen!

Bekijk ook:

Over Yvonne

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van stressgerelateerde klachten en aanhoudende lichamelijke klachten. Als geregistreerd psychosomatisch fysiotherapeut (MSc), Mindfulness trainer en Yin Yoga docent geef ik individuele therapie en groepstrainingen.