Ervaringen

Sylvia over mindfulness: Ik heb het als zeer positief ervaren. Het geeft me rust. Vooral de combinatie van mediteren en yoga vind ik erg fijn. Ik ga hier zeker mee verder. Het geeft me meer voldoening dan de psycholoog.

Daniëlle over psychosomatische fysiotherapie: Yvonne heeft mij goed begeleid in een moeilijke periode. Ze is super vriendelijk, rustig en heeft een luisterend oor. Ik ben heel erg tevreden met haar en ik zal haar ook aan iedereen aanbevelen.

Birgitte over mindfulness: Het is heel goed om bewust bezig te zijn met je eigen veranderproces. Door elke week weer nieuwe tools en inzichten te krijgen en te ervaren, ga je gaandeweg die dingen toepassen in je eigen lifestyle, die het best bij je passen. Yvonne is erg gedreven en kundig in haar werk en het begeleiden van deze individuele ontwikkelprocessen. En dan nu na de cursus zelf verder gaan door ontwikkelen, zodat het een duurzame ‘way of life’ wordt en blijft.

Nancy over psychosomatische fysiotherapie: Ik ben nu een half jaar onder behandeling geweest en heb het als erg goed ervaren. Heb veel geleerd. In het begin was het nog even zoeken wat goed voor me was en waar het probleem lag. Door alle oefeningen ben ik veel meer ontspannen geworden en kan ik omgaan met mijn gedachten en de pijn.

Ans over mindfulness: Ik heb geleerd om bewust te zijn van het er `zijn`. Met het zijn bedoel ik: hoe kan ik mij mentaal bewust maken en hoe te reageren fysiek, en omgekeerd. Mediteren: geeft mij rust, even mediteren geeft mij weer energie. De oefeningen tijdens de lessen doe ik regelmatig. Het is in één woord geweldig dat je al je spieren gebruikt zonder die te overbelasten.

Kayleigh over psychosomatische fysiotherapie: Yvonne heeft mij geholpen met rust te krijgen in mijn hoofd en lichaam. Door goed te praten en oefeningen ben ik erg geholpen. Om bijvoorbeeld minder na te denken over moeilijke dingen in het leven en juist te kijken naar de mooie dingen. Ik sta nu positiever in het leven dan voorheen.

Hennie over mindfulness: De eerste les vond ik erg wennen. Ik ben erg gehaast van mezelf en vond de les erg traag en lang duren. Daarna ging het iedere les beter. Ik heb er veel van geleerd. De meditaties en oefeningen zijn heel fijn om te doen. Vanaf nu zal ik proberen dit te blijven doen om zo meer ontspannen en bewust te leven. Ik heb Yvonne ervaren als een geboren mindfulness trainer.

Bekijk ook:

Over Yvonne

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van stressgerelateerde klachten en aanhoudende lichamelijke klachten. Als geregistreerd psychosomatisch fysiotherapeut (MSc), Mindfulness trainer en Yin Yoga docent geef ik individuele therapie en groepstrainingen.